ДЕН НА ЗЕМЯТА?

от Тони Аламо

Прекалено късно е за Деня на Земята. Денят на Земята е само още едно пътуване, с което Дяволът мами всички Вас земляни! „Страх от Господа е начало на мъдростта; но безумните презират мъдростта и поуката“ (Притчи. 1:7). Бог ще продължава да унищожава околната среда1 и онези, които презират мъдростта, ще похарчат трилиони долари, за да я пречистят неуспешно.

Дори не сте възстановили Ню Орлиънс и все още не сте направили нищо с хилядите сглобяеми къщи, за които ние, данъкоплатците, сме платили! Сега се говори, че вече са неизползваеми. Всички държавни агенции, които се опитаха да ме убият, ме осъдиха чрез фалшиви обвинения (с лъжесвидетели) на затвор за четири години и не съм виновен за нито едно от обвиненията. По-важното, което искам да Ви кажа от името на Бог, който не може да лъже,2 е какво мисли Той за Вашия „Ден на Земята“, за всички Вас измамени защитници на околната среда и какво Ви причини на вас!!

Бог вече го прави! На Земята ще има седем големи чуми и след това седем последни чуми.3 Накрая целият свят ще бъде изгорен до основи. Всички елементи ще се стопят от безпрецедентна топлина.4

Исус се яви пред мен докато бях буден с широко отворени очи. Преди това, аз се запознах по свръхестествен начин с Бога в офиса на моя адвокат в Бевърли Хилс, Калифорния. След това имах много видения, сънища, знамения и чудеса. Някои от тях, когато бях буден, бяха относно Рая и Ада. Това видях, когато бях спасен. Случиха ми се също и други свръхестествени преживявания.

Пушех между две и три кутии цигари на ден. Няколко дни след като бях спасен, аз се подготвях да отида да изучавам Библията при Сузи. Отворих кутия с цигари, сложих една в устата си и тъкмо се канех да я запаля, когато видях формата на един Дух (това беше Исус). Той стоеше пред мен, сложи ръцете Си на раменете ми здраво, но състрадателно и каза само една дума със състрадание: „Не“. Веднага бях освободен и нямах желание да пуша повече до деня, когато Сузи почина, през 1982 г.

В Израел запалих една цигара, дръпнах един път и върху мен дойде гневът на Божия дух. Захвърлих цигарата, смачках пакета и го изхвърлих в обществено кошче за боклук. Извиках на Господ: „Не ме изпращай в Ада! Ако ме убиваш, не ме изпращай в Ада!“ По-късно Господ ми каза, че ако изпуша още една цигара, ще умра! След няколко години, Той ми каза да не ям абсолютно никакви млечни изделия и говеждо, две от моите любими неща. След това бе установено, че от дясната страна на сърцето си имах 90 % запушена артерия. Той ми каза също, че ако изям още едно шоколадово парче, ще умра. След време ми поставиха диагноза диабет. Бог удължи живота ми. Това стана през юни 2009 г. През септември ще навърша 75 години.

Причината, заради която Ви казвам тези неща, е да изградя малко увереност във Вас, че Бог ми говори и че Библията е вярна, въпреки че Бог използвал хората, за да я напише.5 След повече от четиридесет и четири и половина години изучаване, мога да кажа без никакво съмнение, че Библията е сто процента вярна, включително това, което казва, какво Бог скоро ще направи с природата. Това ще бъде много по-лошо от Ню Орлиънс. И какво ще направят хората по този въпрос? Нищо!

Исус казал на Йоан в Откровение 1:19: „Напиши, прочее, това, което си видял, и що значи, и това, което има да стане подире“. В Откровение 2:2-5, Исус казва на Църквата: „Зная твоите дела, труда и търпението ти, и че не можеш да търпиш злите човеци, и си изпитал ония, които наричат себе си апостоли, а не са, и си ги намерил лъжливи: и имаш търпение, и за Моето име си издържал, и не си се уморил. Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов. И тъй, спомни си от къде си изпаднал, и покай се, и върши първите си дела; и ако не, ще дойда при тебе скоро и ще дигна светилника ти от мястото му, ако се не покаеш.“

В Откровение 3:10, Исус казва: „Понеже си опазил Моята заповед да търпиш, то Аз ще опазя тебе от времето на изпитанието, което ще дойде върху цялата вселена да изпита ония, които живеят по земята.“

Господ казва на лаодикийската църква: „Зная делата ти, че не си студен нито топъл: Искам да бъдеш ти студен, или топъл. Така, понеже си хладък, нито топъл, нито студен, ще те повърна из устата Си.6 Понеже казваш: Богат съм, забогатях и нямам нужда от нищо, а не знаеш, че ти си окаяният, нещастен, сиромах, сляп и гол“ (Откр. 3:15-17).

Четете Библията, която е лек за очите и преминете през огъня, което означава да купите от Господ злато, тествано с огън, за да се обогатите вечно в Рая, и бели дрехи, за да се облечете, та да се не яви срамотата на Вашата голота; и четете, изучавайте Словото, което означава да намажете с лек очите си, за да видите духовно колко сте били измамени (Откр. 3:18). Отивайте да проповядвате това Слово и се покайте. „Затова бъди пламенен да се покаеш“ (Откр. 3:19).

Току-що написах статия, озаглавена Бог нарича това световно замразяване и световно изгаряне, а не световно затопляне! В Библията не пише нищо за състояние като световно затопляне, но написах с какво той наистина много скоро ще смаже Земята. Четете - изучавайте Библията, за да разберете истината. „Спрете да слушате човека, в чиито ноздри е само един дъх“ (Исая 2:22).

лушайте Бог от Неговото Слово.7 Той има всички факти. „Оставете глупостта и живейте“ (Притчи 9:6). Заповедта гласи „Отмини безумния човек щом си узнал, че той няма разумни устни [страхът от Бог]“ (Притчи 14:7). „Мъдростта на благоразумния е да обмисля пътя си, А глупостта на безумните е да заблуждават. Безумните се присмиват на греха“ (Притчи 14:8-9).

Няма такова нещо като глобално затопляне!8 Въпреки това, Божите чуми Ви сполетяват и не можете да направите абсолютно нищо против тях. Смехотворно е да гледаме идиотите днес, които мислят, че могат да спрат Божите торнада, земетресенията, приливните вълни, болестите, градушките, глада, наводненията, епидемиите и пожарите. Те мислят, че могат да предпазят слънцето от изгаряне, луната от превръщане в кръв, замразяването и изгарянето на Земята и падането на звездите върху нея. Те мислят, че могат да предотвратят ураганите, тайфуните и цунамитата. Толкова е смехотворно човек да гледа Вас, малки улични метачи, които мислите, че ще оправите бъркотията на Бога!!

Прочетете шеста глава на Откровение до глава двадесет и две и вижте всички чуми. Няма достатъчно място, за да разкажа това на четири до осем страници литература. Подгответе се за края веднага. Христос е на вратата.9 Няма достатъчно време да се подготвите за Деня на Земята и целия боклук, с който Ви мамят правителството на Сатаната и радикалните медии от лявото крило. Трябва да подготвите душата си да срещне Господ. Времето е тук! Никога не знаем кога ще срещнем Господ. Той идва като крадец, когато най-малко го очакваме.10 Отидете в царството сега като кажете тази молитва на Бога!!

Prayer

Мой ГОСПОДИ и мой БОЖЕ, смили се над душата на мен, грешника.1 Вярвам, че ИСУС ХРИСТОС е СИНЪТ на живия БОГ.2 Вярвам, че ТОЙ е умрял на кръста и пролял СВОЯТА ценна кръв за опрощението на всичките ми предишни грехове.3 Вярвам, че БОГ е съживил ИСУС от смъртта чрез силата на СВЕТИЯ ДУХ,4 и че ТОЙ седи от дясната страна на БОГА в този момент, слушайки моето изповядване на греховете и тази молитва. 5 Отварям вратата на сърцето си и каня ТЕБ в сърцето си, ГОСПОДИ ИСУСЕ. 6 Измий всичките ми нечисти грехове в ценната кръв, която ТИ проля вместо мен на кръста на Голгота.7 ТИ няма да ми обърнеш гръб, ГОСПОДИ ИСУСЕ; ТИ ще простиш греховете ми и ще спасиш душата ми. Знам това, защото ТВОЕТО СЛОВО, Библията, казва така.8 ТВОЕТО СЛОВО обещава, че ТИ няма да обърнеш гръб на никого, а значи и на мен.9 Ето защо зная, че ТИ ме чуваш и знам, че ТИ ми отговаряш и знам, че съм спасен/а.10 И аз ТИ благодаря, ГОСПОДИ ИСУСЕ, за спасението на душата си и ще покажа благодарността си, като изпълнявам заповедите ТИ и няма повече да съгрешавам.11

След спасението, ИСУС изисква да бъдете покръстен/а, потопен/а изцяло във вода, в името на БАЩАТА, на СИНА и на СВЕТИЯ ДУХ.12 Изучете добре Библията, версия на Крал Джеймс, и изпълнявайте, каквото се казва в нея.13

ГОСПОД иска да кажете на другите за Вашето спасение (Марко 16:15). Можете да станете дистрибутор на евангелската литература на пастор Тони Аламо. Ще Ви изпратим литература безплатно. Обадете ни се или ни пишете на електронната поща за повече информация. Споделете това послание с някой друг.

Ако искате светът да се спаси, както ИСУС заповядва, тогава не крадете от БОГА НЕГОВИТЕ десятъци и дарения. Бог казва: „Ще краде ли човек БОГА? Вие обаче, Ме крадете. Обаче думате: В какво Те крадем? В десятъците и в приносите. Вие сте наистина проклети, Защото вие, да! целият тоя народ [и целият този свят], МЕ крадете. Донесете всичките десетъци [„десятък“ е 10% oт Вашия брутен приход] в хранилището, за да има храна [духовна храна] в дома МИ [спасена душа], и опитайте МЕ сега за това, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ, дали не ще ви разкрия небесните отвори да излея благословение върху вас, тъй щото да не стига място <за него>. И заради вас ще смъмря поглъщателя, та няма вече да поврежда рожбите на земята ви; и лозата ви на полето няма да хвърля плода си преждевременно, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ. Всичките народи ще ви облажават, защото ще бъдете желателна земя, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ“ (Малахия 3:8-12).


Bulgarian Alamo Literature

Моля, свържете се с нас за повече информация или за литература на други теми, представляващи интерес.
Тони Аламо, Световен пастор, Световна християнска църква на Тони Аламо

P.O. Box 2948, Hollywood, CA 90078
24-часова линия за молитва и информация: (661) 252-5686

Световната християнска църква на Тони Аламо ще осигури покрив над главата и необходимите за нормален живот неща
на всички онези, намиращи се в САЩ, които истински желаят да служат на ГОСПОД с цялото си сърце, душа, разум и сила.

Служби се провеждат в град Ню Йорк всеки вторник от 20 ч. и на други места всяка вечер.Моля, обадете се на (908) 937-5723 за информация.  ХРАНА СЕ СЕРВИРА СЛЕД ВСЯКА СЛУЖБА.

Попитайте за книгата на пастор Аламо, Месията, показваща ХРИСТОС от Стария завет, разкрит в 333 пророчества.
Участвайте в жътвата на душите като станете дистрибутор на литературата на пастор Аламо.
Всички наши публикации и аудиопослания са безплатни, включително изпращането им по пощата.

ТЕЗИ ИЗДАНИЯ СЪДЪРЖАТ ИСТИНСКИЯ ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕ (Деяния 4:12).
НЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ, ПРЕДАЙТЕ ГИ НА НЯКОЙ ДРУГ.

Призоваваме онези от Вас, които се намират в други страни, да преведат тези публикации на своя роден език. Ако изготвяте препечатка, моля, включете следното авторско право и регистрация:

© Авторско право юни, 2009 г. Всички права запазени Световен пастор Тони Аламо  ® Регистрирана юни, 2009 г.
BULGARIAN—VOLUME 07600—EARTH DAY?


footnotes:

1. Исая 24:19-20, Йоил 2:31, Мат. 24:6-8, 29, Лука 21:11, Деяния 2:19-20, 2 Петр. 3:7, 10, 12, Откр. 6:12, 8:5, 7-12, 9:2, 11:6, 13, 19, 16:8-9, 18, 18:8 return

2. Римл. 3:4, Тит. 1:2, Евр. 6:18 return

3. Откр. 8:7-12, 9:1-19, 11:15-19, 16:2-21 return

4. 2 Петр. 3:7, 10-12, Откр. 16:8-9 return

5. 2 Царе 22:31, Maт. 5:18, 2 Tим. 3:16-17, 2 Петр. 1:20-21 return

6. Maт. 12:33 return

7. Притчи 1:22-25, Гл. 8, Лука 11:28, Йоан 8:47, Фил. 2:16, Кол. 3:16, Евр. 4:12, Яков 1:17-20 return

8. http://www.oism.org/pproject/s33p36.htm, http://www.globalwarminghoax.com/news.php,  http://money.cnn.com/2009/05/14/magazines/fortune/globalwarming.fortune/index.htm return

9. Maт. 24:29-35, Марко 13:29, Яков 5:9 return

10. Maт. 24:42-44, 1 Сол. 5:2-6, 2 Петр. 3:10, Откр. 3:3 return


Prayer footnotes:

1. Пс. 51:5, Римл. 3:10-12, 23 return

2. Мат. 26:63-64, 27:54, Лука 1:30-33, Йоан 9:35-37, Римл. 1:3-4 return

3. Деян. 4:12, 20:28, Римл. 3:25, 1 Йоан. 1:7, Откр. 5:9 return

4. Пс. 16:9-10, Мат. 28:5-7, Марко 16:9, 12, 14, Йоан 2:19, 21, 10:17-18, 11:25, Деян. 2:24, 3:15, Римл. 8:11, 1 Кор. 15:3-7 return

5. Лука 22:69, Деян. 2:25-36, Евр. 10:12-13   return

6. 1 Кор. 3:16, Откр. 3:20   return

7. Еф. 2:13-22, Евр. 9:22, 13:12, 20-21, 1 Йоан. 1:7, Откр. 1:5, 7:14   return

8. Мат. 26:28, Деян. 2:21, 4:12, Еф. 1:7, Кол. 1:14   return

9. Мат. 21:22, Йоан 6:35, 37-40, Римл. 10:13 return

10. Евр. 11:6   return

11. Йоан 5:14, 8:11, Римл. 6:4, 1 Кор. 15:10, Откр. 7:14, 22:14   return

12. Мат. 28:18-20, Йоан 3:5, Деян. 2:38, 19:3-5   return

13. Вт. 4:29, 13:4, 26:16, Исус Нав. 1:8, 22:5, 2 Тим. 2:15, 3:14-17, Як. 1:22-25, Откр. 3:18 return