ДАЛИ ФЕДЕРАЛНАТА ДАНЪЧНА СЛУЖБА НА САЩ, ФЕДЕРАЛНОТО БЮРО ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ, АМЕРИКАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА, МАФИЯТА И ПРОФСЪЮЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ВАТИКАНСКАТА СЕКТА? ДАЛИ ПАПАТА Е ВЪРХОВЕН БОС, КАКТО НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ АГЕНЦИИ, ТАКА И НА ВАТИКАНСКАТА СЕКТА?

ТАЙНИТЕ НА ПАПАТА

от
Tony Alamo
написана през 1983 г.

Ватиканската секта се представя за Снежанка, но според Библията тя е проститутка, „великата блудница“, сатанинска църква (Откровение 19:2).1 Тя използва филиали на правителствените агенции във всички държави, включително и в Съединените американски щати, като свои порочни малки джуджета. Колкото повече власт и контрол получава в правителството, толкова повече ще премине на заден план в дегизировката си на „Снежанка“, а правителството ще бъде използвано и обвинявано за всичките й зли дела.
ПРИЧИНА: За да налага закони, които тормозят, вредят, унищожават и цензурират всеки и всяка идея, която не е римокатолическа, за да седи като бъде истинска сатанинска кралица (великата блудница).
Заради вековното й желание да контролира световното управление и църквата, лукавата Ватиканска секта е напълнила света и американското правителство с толкова много от ревностните си високо обучени и всеотдайни йезуитски поклонници, че сега контролира Обединените нации (които самата тя създаде),2  Белия дом, Конгреса, всяка щатска, федерална, гражданска и социална правителствена агенция, включително Американското министерство на труда, Федералната данъчна служба на САЩ, Федералното бюро за разследване, Върховния съд, съдебните системи, въоръжените сили, щатската, федералната и друга полиция, както и международните банкови системи и тези на и федералните банки (наречени Илюминати и Агентур), профсъюзите,3  Мафията и повечето значими новинарски медии.
Тази сатанинска църква (Ватиканската секта) е много близо до това да замести Конституцията на САЩ със световните си сатанински канонични закони за смърт на „еретика“ (всеки, който не е римокатолик). Генерал Лафайет, най-уважаваният довереник и генерал на президента Джордж Вашингтон, пророчески заявява: „Ако свободата на американския народ някога бъде отнета, тя ще падне от ръцете на духовенството на римокатолическата сатанинска църква.“4
Днес сме свидетели на кулминацията на подробните планове, споменати в откъси от речта, произнесена преди почти петдесет години в Австралия от римокатолическия архиепископ Гилрой:
„Римокатолическото мото е всичко е за нас и за близките ни римокатолици. Трябва да победим всички еретици [не римокатолици] в избирателната урна. Светият баща казва, че негативните подходи са фатални. Изискванията на светия баща [папата] са държавните служби скоро да станат 100% римокатолически. Трябва да се вземат мерки, за да не възникват подозрения, когато римокатолиците тайно заемат повече държавни позиции от протестантите, евреите и другите еретици.”
Милиони хора са избити от Ватиканската секта, така казва Господ (Откровение 18:24). Историята доказва този факт. По време на римокатолическата инквизиция в Европа 68 милиона души са измъчвани, осакатени и убити от тази огромна секта.5  Масовото избиване в деня на св. Вартоломей отнема живота на 100 000 протестанти.6  Президентът Ейбрахам Линкълн обвинява папството за Гражданската война с тези думи:
„Тази война никога нямаше да бъде възможна без зловещото тайно влияние на йезуитите. На папството дължим това, че виждаме земята си почервеняла от кръвта на най-благородните й синове“, Линкълн добавя: „Подкрепям свободата на съзнанието в нейния най-благороден, широк и висш смисъл. Въпреки това не мога да дам свобода на съзнанието на папата и на неговите последователи папистите, докато ми казват чрез своите съвети, теологични и канонически закони, че тяхното съзнание им заповядва да изгорят съпругата ми, да удушат децата ми и да прережат гърлото ми, когато им се отдаде възможност.”7
Заради многото разобличения на Ватиканската секта от страна на Ейбрахам Линкълн той е екзекутиран точно така, както самият е предсказал. Да, убит е от йезуитите в изпълнение на инструкциите от Рим.8  Ватиканската секта не се е променила от времето на г-н Линкълн.

ФАТАЛНАТА ГРЕШКА НА ДЖ.Ф.К. (Джон Фицджералд Кенеди)

Когато Джон Ф. Кенеди е запитан от Ватиканската секта: „Римския канонически закон ли ще спазвате или конституцията на САЩ?“, г-н Кенеди отговаря: „Конституцията на САЩ.“9  Това е била фаталната грешка на президента Кенеди. Неговото убийство е наредено от Рим, след това планирано и извършено от йезуитите по същия начин, както и това на президента Ликълн. Погрижили са се и за всеки, който е знаел прекалено много за убийството на Кенеди.
Когато американците настояват за разследване, председателят на Върховния съд Ърл Уорън (член на тайното братство на Ватиканската секта „Рицарите на Колумб“) е нает за неговото провеждане. Той прави множество демагогски изказвания и ходове, както се очаква, и след достатъчен период от време приключва разследването. Както казва папата: „Негативните действия са фатални.“ Не забравяйте, че президентът Кенеди е бил голям почитател и ученик на Ейбрахам Линкълн и е бил наясно с това, което Ейбрахам Линкълн е знаел.
Втората световна война, отнела живота на повече от тридесет милиона души (шест милиона евреи стават жертва на Холокоста),10  е създадена и финансирана от Ватиканската секта – Хитлер, Мусолини и Франко са членове на тази секта (Римокатолическата сатанинска църква)11  – за да завладее света не за Исус, а за Ватиканската секта (Антихриста).
Делата на Ватиканската секта в днешно време са насилието в Централна и Южна Америка, тиранията на обучения от йезуитите Кастро12 в Куба и на Карибите и тероризмът в Ливан и Ирландия. Разбирате ли сега защо Бог нарича римокатолическата сатанинска църква „Майка на всички гнусотии на земята“ (Откровение 17:5)?
Ватиканската секта разбира, че след края на Втората световна война много хора осъзнават, че войната е нейна инквизиция. По тази причина й се налага да използва една от тактиките си за отвличане на вниманието и за целта създава обществото „Джон Бърч“, за да накара всички да мислят и говорят за комунизма (също финансиран от Рим) вместо за истинския виновник (Ватиканската секта). Това е голям успех за нея.
Ватиканската секта спонсорира също всички големи терористични групи по света. Целта е да се ангажира вниманието на хората с необяснимите безумни трагедии, които нейните терористични групи извършват, докато тя е заета с отслабването на световните правителства, за да придобие световно владичество (папска власт). Новините за тероризма са толкова шокиращи, че засенчват тези за отнемането на конституцията на САЩ от страна на Ватиканската секта и за лишаването на хората от религиозните им свободи (хвърлянето им в затвора, закриването на училища и църкви). Това е истинската цел на Ватиканската секта – световен контрол над религията и правителството ни. Колкото по-безумен, странен и необясним е тероризмът, толкова по-успешно основните новинарски медии на Ватиканската секта задържат вниманието Ви върху него. След като начинът й на действие е бил разкрит, Ватиканската секта (с помощта на своите медии и тази на президента на Съединените американски щати, който наскоро се присъедини към нея, скоро ще стане движещата сила на кампания за спиране на целия този тероризъм (създаден от самата нея), за да накара всички да вярват, че е добра и набожна и че никога не би поддържала финансово нещо подобно. (Скорошен пример: Тери Уейт води преговори в Ливан.)
Джим Джоунс, римокатолически йезуитски дякон, представящ се за християнин, е пожертван (не с помощта на отровен разтворим сок Kool-aid), като бива екзекутиран от Ватиканската секта заедно с последователите си, за да накара света да гледа тесногръдо и подозрително на невинните християнски сдружения.13
„Шест неща мрази Господ, даже седем са мерзост за душата Му: надменни очи, лъжлив език, ръце, които проливат невинна кръв, сърце, което крои лоши замисли, нозе, които бърже тичат да вършат зло, неверен свидетел, който говори лъжа, и оня, който сее раздори между братя.” (Притчи 6:16-19). (Всички тези неща, които Бог мрази, се олицетворяват от сатанинския Ватикан.)
Забелязали ли сте, че поради действията на контролираната от Ватиканската секта митническа и имиграционна служба на САЩ, не можем да излезем от тази страна, без да преминем през щателна проверка (претърсвания, радари и др.)? Въпреки това през 60-те години, когато обученият от Ватиканската секта йезуит Тимъти Лиъри14  повежда младежта на нацията ни към наркоманията, имиграционните и митническите служби се оказват (също като днес) неспособни да засекат десетки хиляди килограма наркотици, навлизащи в някогашната ни добра нация с помощта на Мафията, изпираща всичките си незаконни, спечелени с престъпления приходи (спечеленото от черния пазар) чрез Ватиканската секта. Може би това е причината, поради която президентът Ейбрахам Линкълн предупреждава: „Виждам много тъмен облак на хоризонта на Америка. И този тъмен облак идва от Рим.”15
Вижте как Библията описва Антихриста, причинил тази корупция и предизвикал цялото това кръвопролитие:
“И видях, че жената [Ватиканската секта] се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много [учудване].” (Откровение 17:6).
„Колкото е прославила себе си и е живяла разкошно, толкоз мъки и печал й дайте; защото казва в сърцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да видя.” (Откровение 18:7).
„Те [тези правителства] са единомислени и предават на звяра своята сила и власт,” това е едно световно правителство, щатско и федерално, включително граждански и социални правителствени агенции, поддържано със силата на Сатаната, предавайки тази власт на Антихриста чрез изпълнението на нейните заповеди (Откровение 17:13).
Това са някои от последните знамения в книгата „Откровение“ на Библията – преди Исус да дойде отново на земята и да настъпи свършекът на дните. Бог унищожил света чрез вода,16  Содом и Гомор чрез огън и сяра.17  И в двата случая Бог изпратил пратеници, проповядващи предстоящата гибел. Днес Бог в Своята безкрайна милост, предупреждава всички римокатолици: „Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й” (Откровение 18:4). Ако сте от Божите хора, ако даряващия живот Дух Ви е вдъхновил към вечен живот, тогава спазвайте Словото, като престанете да бъдете католици. Защо? Защото да не направите това е неподчинение, а неподчинението е същото като магьосничество.18
Много щатски и федерални правителствени агенции на Ватиканската секта, като Федералната данъчна служба на САЩ (ФДС), Администрацията за професионална безопасност и здраве (АПБЗ) и Американското министерство на труда (АМТ), заедно с профсъюзите, изцяло унищожават икономическата опора на страната ни чрез тормозене и довеждане на стотици бизнеси и индустрии до банкрут и напускане на бизнеса.19  Това оставя милиони американци без работа и средства за препитание, докато предприятията на Ватиканската секта изобщо не са тормозени, а процъфтяват, защото управляват правителствените агенции. Вижте какво казва Бог за хвърлянето на Антихриста в Ада:
„Ония, които те видят, ще се взрат в тебе, ще те разгледат, и ще рекат: тоя ли е човекът [Антихристът], който правеше да трепери земята, който разклащаше царствата, който запустяваше света и съсипваше градовете му, който не пускаше в домовете им затворниците си?” (Исая 14:16-17).

ФЕДЕРАЛНИТЕ СЛУЖБИ ОДОБРЯВАТ РОБСКИТЕ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ НА ВАТИКАНСКАТА СЕКТА

Ватиканската секта разполага с предприятия за милиарди долари. Сред тях са и нейните робски трудови лагери за спиртни напитки и вино, които нямат никакви проблеми с работната ръка, защото използват незаконно безплатен труд (хиляди римокатолически монаси). Федералните правителствени агенции не позволяват на никой друг да се възползва от същите привилегии за доброволно отдаване на труда ни на Бога, нашия Баща и Спасител, Господ Исус Христос, защото всички ние сме „еретици“ (не сме римокатолици). Да, нейните предприятия преуспяват без ощетяване или тормоз, използвайки безплатния труд в дестилационните фабрики за алкохолни напитки и вино на Christian Brothers,20  La Salle и Benedict (робски трудови лагери) и в много други по целия път от Долината Напа, Калифорния, до щатa Ню Йорк.
Принадлежащите на Ватиканската секта Федерална данъчна служба на САЩ и Американското министерство на труда, сега пресичат конституционалната разделителна линия между църква и държава и по всякакъв начин се опитват да унищожат всички истински християнски църкви и училища. Един от начините е да им се отнеме статута на организации, освободени от данъци. Въпреки това тази антиамериканска и противоконституционна организация (Федералната данъчна служба), присъжда статус на организации, освободени от данъци, на всички комунистически организации в Америка съгласно Националния кодекс за приходите 501(c)3. Тя никога не се е опитвала да им отнеме този статус.21  Колекторската служба на Рим (Федералната данъчна служба) дава възможност на римокатолическата сатанинска църква и всички асоциирани с нея (световната църква) да бъдат единствените религиозни организации в САЩ, които не трябва да плащат данък върху собствеността или дори върху бизнесите си за милиарди долари.22  Това се извършва съгласно Пар. 892 от Националния кодекс за приходите. Ватиканската секта е единствената религия, която всяка година получава много милиони долари за своите католически училища.23  Те идват от Вашите данъци. Както казва архиепископ Гилрой: „Всичко е за нас и за близките ни римокатолици” и „трябва да победим всички еретици.”
Ватиканската секта използва комунистическата партия, за да помогне за унищожаването на руските православни църкви, както и нацистката партия в опита си да унищожи евреите и техните синагоги. (Тъй като римокатолиците на Ватиканската секта твърдят, че всички, с изключение на тях, са „еретици“ – не са римокатолици.

Федерална данъчна служба - КОЛЕКТОРСКАТА СЛУЖБА НА РИМСКАТА САТАНИНСКА ЦЪРКВА

Римокатолическите йезуити поставиха началото на международната банкова система,24  наречена Илюминати и Агентур (и обвиниха евреите за това). Мотото на Рим е: „Този, който притежава чувалите с пари, ръководи нациите.“ Ватиканската секта започва всички войни (инквизиции), за да освободи света от еретиците (не римокатолици) и след това отпуска заеми от банките си на нациите, за да имат достатъчно пари, за да се сражават с тях. Постъпили сме глупаво да позволим на тази сатанинска данъчна служба да оперира в страната ни (Федералната данъчна служба, която отговаря само пред Рим).
Според Божите закони в Библията, на всеки петдесет години има изчистване на дългове, които не могат да бъдат платени (освобождаване). Това се нарича година на юбилея (Левит 25:10). Нека отхвърлим сатанинския римски канонически закон на смъртта и насилието и да се върнем към закона на Бога и Неговия Син, Исус Христос. Нека отново въведем освобождаване (годината на юбилея). Тези дългове са въведени от Сатаната (римокатолическата сатанинска църква), за да ни навредят и да ни поробят финансово. Нито сме започвали тези войни, нито сме ги искали, нито сме вземали пари назаем. Защо тогава трябва да страдаме? Всички тези войни са римокатолически инквизиции, за да моделират света в световно правителство, църква и медия.25
На световния църковен събор във Ванкувър някои от нашите доброволци бяха шокирани от про-хомосексуалните сергии и сатанинската литература за магии, пиянство и всеобща порочност, които възхваляват тази най-голяма „универсална” световна сатанинска църква и секта. Тези сатанисти обявяват за сатанинска църква или секта всеки, който проповядва истинското Слово, което се разграничава от злото, посвещава се на доброто26. Въпреки това те почитат тази единна световна организация и нейния лидер-сатанист, Папата...
„Който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той [или папа от близкото бъдеще] седи като Бог [скоро ще седне] в Божия храм [в Ерусалим] и се представя за Бог.” (II Солунци 2:4).
„Тогова, чието идване се дължи на действието на Сатана, <съпроводено> от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват. (II Солунци 2:9-10).
Те коленичат и целуват неговия пръстен и крака27  и го наричат „свят баща”, което е забранено в Библията.28  Те изпълняват всяко негово желание. Като обявяват за сатанинска църква нас, които вървим в духа и изпълняваме всяко желание на Бога, те вероятно са изпълнили непростимия грях – светотатство на Светия дух – което никога не се прощава нито в този, нито в идния свят (Матей 12:31-32). Въпреки това, Сатаната не се интересува, защото вече е осквернил Светия дух.

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Сатаната иска да прекарате вечността с него – в Ада.29  Вижте какво е замислил, за да Ви го осигури чрез своите щатски и федерални държавни агенции: прокарване от страна на правителството на закон, който Ви задължава да поставите белег на ръката или челото си, за да можете да купувате или продавате (това може да се направи по невидим начин с употребата на лазерни лъчи). Бог нарича този белег „белега на звяра“ (Откровение 19:20). Ватиканската секта използва някои красиви имена за него: „белегът на мира, любовта, единството, приятелството и др.” Бог казва, че ако приемем този белег, ще отидем в Ада (Откровение 14:9-11).
Папата (върховният бос) и неговите федерални и щатски държавни агенции казват, че ако не приемем този белег, ще бъдем бойкотирани (няма да можем да купуваме или продаваме). Ще се доверя на Бога, за да ме храни, както е хранил еврейските деца в продължение на четиридесет години в пустинята Синай. Бог отново ще направи чудеса за Своите правоверни следовници, които се противопоставят на папата, на неговите държавни агенции и на белега.
Президентът Рейгън също е омагьосан от умението на Ватиканската секта, както и други световни лидери. Това е очевидно от неочакваното му решение да изпрати наш американски посланик в големия римски публичен дом (щаб квартира и главно управление на тази сатанинска църква).
Г-н Президент, общувате прекалено много с тези йезуитски обучени духовни пастори за единна световна църква и те Ви дават някои много лоши съвети. Парите на Ватиканската секта или нейните големи резерви Ви накараха да станете част от тази сатанинска църква? Ще продадете ли вечната си душа, като присъедините себе си и нашата нация към Антихриста за пари и за недълговечна власт?
Господ пита: „Понеже какво се ползува човек като спечели целия свят, а изгуби собствената си [вечна] душа? (Марко 8:36). Постъпвайки по този начин, влязохте в сериозен конфликт с живия Бог. Върнете се в правия път, като се откажете публично от решението си, за да разберат Господ и обществеността каква точно е позицията Ви.
С цялото ми уважение, Г-н Президент, в името на Исус, аз Ви казвам тези неща. Ние сме в края на времето и денят на политиците свърши. Трябва да покажем на хората какво носим в душите си. Библията проповядва, че този, който мрази изобличения, е невеж (Притчи 12:1). Г-н Президент и всички вие, президенти и царе на света, има съд за всички нас и аз вярвам, че предстои съвсем скоро.

ИСТИНСКИЯТ ИЗРАИЛТЯНИН ВЯРВА В БОГА

Аз не съм теолог от семинарията. Аз съм истински израилтянин, окъпан в кръвта на Исус, изпълнен със Светия дух и изпратен от Господ, за да проповядвам за Исус, който е разпънат на кръста, възкръснал, жив и скоро ще се върне отново на тази земя.30  Имам пълно разрешение от Небето да го проповядвам.
Истински израилтянин е този, който вярва в Бога, в който повечето евреи не вярват, защото отхвърлят Месията чрез отричането на повече от 300 текстове от Библията в Стария завет, разказващи за Месията. Някои израилтяни преминават към тази секта (римокатолицизма). Ватиканската секта иска от тях да станат равини, за да ги назначи в израелския Кнесет като шпиони. Някои от тези римски йезуити днес са там и шпионират.
По време на Втората световна война Полша е най-силната контролирана от Ватиканската секта държава. Ако Ватиканската секта наистина обича евреите толкова много – тогава и днес – защо е позволилa убийствата на голямата част от евреите да се случат именно в Полша? Защо Ватиканската секта разработва антисемитския документ „Протоколи на Ционските мъдреци“, приписвайки собствената си страст към световно господство на нас, евреите? Защо обвинява нас, евреите, за схемите на международните банкери на Ватиканската секта, Илюминати и Агентури?31  И защо Ватиканската секта има шпиони, представящи се за равини в Кнесет, ако тази антисемитска, римокатолическа сатанинска църква обича евреите толкова много? Бог казва:
„Люде Мои, вашите водители ви правят да заблуждавате и развалят пътя, по който ходите.” (Исая 3:12).
Времето на второто пришествие на Месията е сега, затова се покайте или умрете,32  което означава да приемете Месията и изкуплението, което е Неговата кръв, пролята за Вашите грехове,33  или умрете, което означава, че ще отидете в Ада, ако не го сторите.34
Има религиозни лидери, които водят милиони хора към Ада, заради връзката си с и почитането на Антихриста и неговата дяволска църква, „чрез лицемерието на човеци, които лъжат, чиято съвест е прегоряла” (I Тимотей 4:2). Някои са йезуитски свещеници, представящи се за християни. Те и техните организации са възнаградени щедро от Рим, защото отвеждат нищо неподозиращите невежи маси от свои последователи директно в сатанинската универсална църква, която има бъдещи планове за всички тях, приемащи белега на звяра35  в името на християнската задруга, братство, мир, харизма и любов. Хората лесно се въвличат в тази измама на дяволската църква на Ватиканската секта и мислят, че са прави, „защото не получават любовта на истината, че могат да бъдат спасени” (не спазват точно Божията дума). Заради това Бог казва, че: „Бог праща заблуда[и] да действува между тях, за да повярва лъжа, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината, а са имали благоволение към неправдата.” (II Солунци 2:11-12).
Тези фалшиви лидери обичат парите и политическите връзки на Римокатолическата църква. Това им осигурява вниманието на националната и международна телевизия и помага за изграждането на временни малки империи за тях и в тяхно име, като телевизионни мрежи, университети, селища и много други безсмислени бизнес предприятия и предполагаеми християнски задруги. Бог казва:
„Придобиването на съкровища с лъжлив език е преходна пара; които ги търсят, търсят смърт.” (Притчи 21:6).
Тези лидери почитат папството и го подкрепят. Те често посещават Папата в Рим, включват римокатолическото духовенство в повечето от социалните си начинания и го допускат безсрамно в своите телевизии и радиопредавания. Те насърчават президента Рейгън да поведе нашата нация към Антихриста (Ватиканската секта). Ватиканската секта ги поддържа и те поддържат Ватиканската секта, защото си приличат (лъжци). Лесно можете да ги видите и мисля, че Вие знаете кои са те (просто си включете телевизора).
Молете се за техните слепи последователи, защото те „се уповават на лъжливи думи, от които няма да се ползуват.” (Еремия 7:8) и за онези слепи лидери, които „никога не говорят истината, научиха езика си да говори лъжи, до уморяване вършат беззаконие.” (Еремия 9:5), които ръководят своите слепи, защото Исус казва, че и двамата ще паднат в яма (Лука 6:39). Исус казва също:
„Всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.” (Откровение 21:8). И те няма да отидат на Небето: „А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже.” (Откровение 22:15), защото са като него (Сатаната), който измамил Ева и сега света (всяка смърт започва с лъжа).36
Исус не е дошъл да донесе мир, а нож (Матей 10:34). Той е дошъл, за да ни покаже разликата между светлината и тъмнината, доброто и злото, истината и лъжата, тялото на Христос и на Антихриста. Господ казва: „Моите овце познават гласа Ми и няма да последват друг.“ (Йоан 10:3-5, Откровение 14:4). Гласа на Исус ли чувате или гласа на папата? Една от овцете на Исус ли сте или коза на Антихриста?37 Лъжи ли обичате да слушате или истината (Божието слово)?
Много от Вас поддържат Антихриста чрез десятъците, които плащате на тези организации. Поддържайте Исус, а не Антихриста или ще отидете в същия Ад с него, защото поддържате една лъжа. Тайните агенти на Ватиканската секта, маскирани като християни, обикалят различни протестантски църкви, за да събират пари за изграждане в Ерусалим на храма на Антихриста (Храма на Соломон) и невежите християни, които считат, че не е неправилно да бъдат измамени като Ева, им дават пари за това, вместо да бъдат дискретни и набожни и да отдават десятъци за истински християнски дела. Исус казва: „Людете Ми загинаха [отидоха в ада] от нямане знание.” (Осия 4:6).
Римокатолическите говорители са ядосват, когато Божието слово се проповядва и казват, че „не могат да повярват, че в днешно време и в тази епоха все още има хора, които проповядват омраза, предубеждение, предразсъдъци и др.” Това, което тези посланици на Ватиканската секта всъщност казват е, че не могат да повярват, че в днешно време и в тази епоха, все още има хора, проповядващи Божието слово и истината и че има хора, които имат смелостта да изобличават Сатаната (тях). Отстъпническите, сектантски църкви, които се обединяват с Ватиканската секта, казват, че: „никъде в Библията, нито Бог, нито Неговият Син, Исус Христос, отговарят или заповядват на своите деца да отговарят.”
В Библията – от книгата Битие до книгата Откровение -  Бог, Неговият Син Исус Христос, патриарсите, пророците, последователите и апостолите отговарят на Сатаната по всеки един въпрос, винаги когато се сблъскат с неговата фалшива доктрина.38 Заповядано ни е от Исус да използваме меча (Божието слово), за да защитим и да запазим Евангелието, като отговаряме дръзко на Сатаната (за всичко) с жар и смелост.39  Заповядано ни е да отговаряме на заблужденията на Сатаната (изопачаване на Словото), както Исус направил, когато отговорил на дявола на Планината на изкушението (Матей 4:3-11).
Павел е казал чрез Светия дух: „Проповядвай Словото” цялото Слово (II Тимотей 4:2). Не пропускайте светите писания, посветени на Антихриста, фалшивите пророци, отговарянето и смъмрянето. Исус е казал, че живеем (отиваме на Небето) с всяко слово от устата на живия Бог (Матей 4:4). Това се отнася до думите за Антихриста, фалшивите пророци и др., защото Исус е казал, че когато научим истината (цялата истина, всяка дума), тя ще ни освободи (Йоан 8:32). Въпреки това Антихристът и неговите фалшиви пророци не искат да бъдете свободни, защото техният владетел е Сатаната, който обича да заробва хората. Ако те не искат хората да бъдат заробвани, защо се разгневяват толкова, когато се проповядва цялото Божие слово (което Ви освобождава от Сатаната)? И защо обявяват проповядването на Словото в неговата цялост за злина, омраза, предубеждение и предразсъдъци, ако не са от Сатаната?
Антихристът и неговите фалшиви пророци твърдят, че не трябва да правим със страст нищо, свързано със службата на Бога. Те твърдят, че спазването на Божите заповеди, проповядването и извършването на Божието слово със страст е грях. Въпреки това в книгата Откровение Исус ни заповядва да бъдем ревностни или ще ни повърне от устата Си (Откровение 3:16). Ревност и смелост (страст) са заповедите на Бога и Неговите миропомазани. Заповядано ни е, каквото и да вършим, да работим като за Господ (Колосяни 3:23) от все сърце (Матей 22:37), с ревност (страст). И ако хората се обиждат от Божието слово (или част от него), Бог казва, че са безчовечни като зверове. Бог казва също, че да се обиждаме или да отхвърляме Неговото слово е грях.40 Да отхвърлим Божието слово означава да отхвърлим Христос и можем да бъдем спасени само чрез приемането на (вярата в) Словото, което е Христос. „А те казаха: Повярвай в Господа, Исуса [Словото], и ще се спасиш.” (Деяния 16:31).
Ватиканската секта чрез своята Мафия първо унищожава морала на държавата с порнография, проституция, наркотици, производството и разпространяването на алкохол и др. В днешно време с лицемерно благочестие тя се опитва да въведе закони за цензуриране на всичко непристойно, което сама е създала в Америка и по света.
Това е измамният, подъл начин на дяволската църква да Ви накара да повярвате, че тя е добра, благочестива, чиста и набожна. Това е също първият й опит за световно цензуриране.41  Вторият й мотив с тази цензура е да контролира всеки изказ, включително Библията – ако не отговаря на удобния за Ватиканската секта начин на проповядване – който е пълна нейна противоположност.42  Тя знае, че светът не осъзнава сатанинския й начин на действие, а светът – който не подозира, че Ватиканската секта е създала цялата тази нечестивост и неблагочестие на първо място – ще я аплодира и почита, заради предварително обмисления й „благороден” акт. Целта е да се убедят всички, които не познават Ватиканската секта и нейните средства, да се отдалечат от Господ и да се доближат до Сатаната.
Бъдещият план, който той има за тези слепи хора, е Адът. Нещастието обича компанията, така че Сатаната и неговите последователи не желаят да горят сами в Ада. Те искат Вие, скъпи приятели, да споделите вечността с тях под формата на адски мъчения.43  Желаете ли онова, което те искат за Вас? Или желаете това, което Исус е подготвил за Вас: вечно щастие с Него, далеч от злото, далеч от измамата и далеч от всички възможности за нараняване?44

ПОМИРИ СЕ С БОГА

Не живейте за този временен свят, който е толкова кратък.45  Планирайте бъдещето си за вечността като научите за плана, който Създателят и Владетелят на вселената е направил за Вас, като отхвърлите този очевиден сатанински план за управление на света от дявола и неговата римокатолическа дяволска църква, която е толкова безсъдържателна и кратка.46  Ако не го направите, ще покажете на Бог, че и Вие сте толкова сатанински и предизвикателни като този дявол, който нарича себе си викарий на Бога, самият „бог“ на тази вселена. Доближете се до Бога веднага, преди да е станало прекалено късно (както е вече за дявола). И димът от тяхното мъчение ще се издига во веки веков (Откровение 14:11).
„Дойдете сега та да разискваме, казва Господ; Ако са греховете ви като мораво, ще станат бели като сняг; ако са румени като червено, ще станат като бяла вълна” чрез кръвта на Исус (Исая 1:18).
Воден от Божията любов, Той изпратил на смърт за нас Оногова, когото обичал най-много (Своя Син). Исус ни обичал толкова много, че отдал живота Си и пролял кръвта Си за нас, за да могат греховете ни да бъдат пречистени и простени.47 Ако обичаме така, както ни обичат Бог и Неговият Син Исус Христос, тогава ще се откажем от нашите грехове и предишен порочен начин на живот, ще научим правилно Божието слово и ще дадем Неговите истини на хората, които са били лъгани толкова дълго, че могат да имат този живот, който Бог и Неговият син са отдали свободно. Но как могат да знаят без проповедник (не начинаещ, а някой който е научил всички пътища на Господ)?48
„Но ако откажете и се разбунтувате, ще бъдете погълнати от меч, защото устата Господни изговориха това.” (Исая 1:20).
Ако търсите спасение, кажете тази молитва и ще бъдете спасени:
Мой Господи и мой БоЖЕ, смили се над душата на мен, грешника.49 Вярвам, че Исус Христос е Синът на живия Бог.50 Вярвам, че Той е умрял на кръста и пролял СВОЯТА ценна кръв за опрощението на всичките ми предишни грехове.51 Вярвам, че Бог е съживил Исус от смъртта чрез силата на Светия дух,52 и че Той седи от дясната страна на Бога в този момент, слушайки моето изповядване на греховете и тази молитва.53 Отварям вратата на сърцето си и каня Теб в сърцето си, Господи ИсусЕ.54 Измий всичките ми нечисти грехове в ценната кръв, която Ти проля вместо мен на кръста на Голгота.55 Ти няма да ми обърнеш гръб, Господи ИсусЕ; Ти ще простиш греховете ми и ще спасиш душата ми. Знам това, защото Твоето Слово, Библията, казва така.56 Твоето Слово обещава, че Ти няма да обърнеш гръб на никого, а значи и на мен.57 Ето защо зная, че Ти ме чуваш и знам, че Ти ми отговаряш и знам, че съм спасен/а.58 И аз ТИ благодаря, Господи ИсусЕ, за спасението на душата си и ще покажа благодарността си, като изпълнявам заповедите ТИ и няма повече да съгрешавам.59
След спасението, ИСУС изисква да бъдете покръстен/а, потопен/а изцяло във вода, в името на БАЩАТА, на СИНА и на СВЕТИЯ ДУХ.60 Изучете добре Библията, версия на Крал Джеймс, и изпълнявайте, каквото се казва в нея.61
ГОСПОД иска да кажете на другите за спасението си. Можете да станете дистрибутор на евангелската литература на пастор Тони Аламо. Ще Ви ги изпратим безплатно . Обадете ни се или ни пишете на електронната поща за повече информация. Споделете това послание с някой друг.
Ако искате светът да се спаси, както ИСУС заповядва, тогава не крадете от БОГА НЕГОВИТЕ десятъци и дарения. Бог казва: „Ще краде ли човек БОГА? Вие обаче, Ме крадете. Обаче думате: В какво Те крадем? В десятъците и в приносите. Вие сте наистина проклети, Защото вие, да! целият тоя народ [и целият този свят], МЕ крадете. Донесете всичките десетъци [„десятък“ е 10% oт Вашия брутен приход] в хранилището, за да има храна [духовна храна] в дома МИ [спасена душа], и опитайте МЕ сега за това, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ, дали не ще ви разкрия небесните отвори да излея благословение върху вас, тъй щото да не стига място <за него>. И заради вас ще смъмря поглъщателя, та няма вече да поврежда рожбите на земята ви; и лозата ви на полето няма да хвърля плода си преждевременно, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ. Всичките народи ще ви облажават, защото ще бъдете желателна земя, казва ГОСПОД на СИЛИТЕ.” (Малахия 3:8-12).

ЕТО ОЩЕ НЯКОИ ОТ ТАЙНИТЕ НА ПАПАТА

Ватиканската секта е толкова тайнственa, че повечето свещеници, монахини и членове на по-нисшото ниво на духовенството и служителите на по-ниското равнище на федералните държавни агенции не знаят, че те са част от най-голямата световна дяволска църква и че наркотиците, проституцията, порнографията, алкохолът и черният пазар – всичко порочно – може да бъде проследено обратно до Ватиканската секта и нейните държавни агенции.62  Дезертьори от тази огромна секта, римокатолическата сатанинска църква, казват, че 68% от духовниците на Ватиканската секта могат да бъдат обвинени в хомосексуалност, лесбийство и разврат. Всички тези актове са абсолютно забранени от Бога и ще причинят душите им да отидат в Ада, ако не се покаят.63  През вековете, много изтъкнати личности наричат Ватиканската секта „източник на корупция.”
Бивш йезуитски свещеник на висок пост, който работил във Ватиканската секта години наред и отговарял само пред Папата, сподели с мен, че когато днешният папа Йоан Павел II бил свещеник в Краков, Полша, работниците в един завод се разгневили на бъдещия папа (Йоан Павел II). Изглежда, че много от работниците в завода искали да го убият и не желаели повече да се доближава до тях. Заплашвали, че ако го направи, ще го замерват с омазнени парцали, защото блудствал с малките им деца. Съобщават също, че той (сега Папа Йоан Павел II) е хомосексуален. Това обяснява всички нови наредби на федералното правителство на Ватиканската секта против дискриминацията на хомосексуалистите.
В една книга за любовта (сладострастието) Папа Йоан Павел II пише, че докато е свещеник, той често цитира Зигмунд Фройд, сякаш цитира светото писание. Зигмунд Фройд, евреин, който приема римокатолицизма, е добре-известен като най-големия световен дегенерат. Сатаната, чрез световното правителство, църква и медия на Ватиканската секта, го издига, заедно с цялата психиатрична област, за да премахне от употреба думите „грях“ и „вина“.Ватиканската секта тогава има възможност да използва психолози и психиатри, за да вкарват в психиатрични институции хората, които проповядват вяра в Божествените свръхестествени дела с човечеството, както в днешно време, така и в миналото. Тези психолози, психиатри и мащабните новинарски медии на Ватиканската секта непрекъснато се подиграват (присмиват се) на всеки, който разобличи чрез Божието слово тази дяволска църква, която Бог нарича „блудницата” в Откровение и всеки, който вярва на всяка дума от Божието Слово, съдържащо заповедите на Христос за съживяване на мъртвите, за лечение на болните, за пропъждане на демони, за прераждане, за противопоставяне и изобличение на дявола (блудницата в Откровение). Йоан Павел II и перверзиите на Фройд вървят паралелно, както той пише в книгата си.
В днешно време, когато се намира „на върха“ (управител на римокатолическата дяволска църква и на федералните държавни агенции), може да създава закони в съответствие със своя начин на мислене. Сега желае да изживеем фантазиите му като прокара закони, принуждаващи младите мъже и жени да използват общи тоалетни в студентските общежития. Перверзният му разум се радва, когато вижда човешката раса, принудена чрез закон, да участва в неговите прищевки. Тези нови римски канонически закони на перверзия и смърт се въвеждат от две от неговите федерални държавни агенции, наречени Министерство на благоустройството и градското развитие на САЩ и Министерство на образованието,64  което звучи много официално и ги прикрива толкова, колкото и цялата операция на Ватиканската секта за създаване на имиджа на фалшива Снежанка.
Духовната война между Бог и Сатаната е причина за радост и доволство за нас, защото Исус казва: „Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас.” (Матей 5:12). Ние сме най-силната фундаментална християнска организация в света (и сме много горди от този факт).
Някои фалшиви публикации, които лъжесвидетелстват (и дори лъжливо печатат Библии в някои случаи) и не се вслушват в Исус, който казва: „Не насилвайте никого, нито наклеветявайте” (Лука 3:14), са ни включили в своите книги за сатанински църкви. Заради техните очевидни лъжи и заради нашата необходимост да поддържаме целостта на работата на Господ, трябваше да проверим тези зловещи публикации и разбира се, установихме, че са направени от сатанинска йезуитска църква на Ватиканската секта.
„Защо биете людете Ми и смилате лицата на сиромасите? Казва Господ БОГЪТ на армиите.” (Исая 3:15).
Не знаете ли, че „каквото посее човек, това ще и да пожъне.” (Галатяни 6:7)? И Бог ще Ви даде многократно това, което сте направили на другите...“ На мене принадлежи отмъщението, Аз ще сторя въздаяние, казва Господ” „Аз ще сторя въздаяние” (Римляни 12:19, Евреи 10:30).
„Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене“ (Исус казал така) (Матей 5:11-12).
Федералните държавни агенции на Ватиканската секта и големите й новинарски медии (в синхрон) също увеличиха радостта ни и ни осигуриха големи възнаграждения на Небето, защото заедно ни съдиха по лъжливи обвинения и предприемаха непрекъснати клеветнически65  кампании срещу нас през последните петнадесет години. В процеса на разследването откриваме, че както големите новинарски медии,66  така и гореспоменатите държавни агенции, са тайно контролирани и/или притежавани от Ватиканската секта. Ние Ти благодарим и Те възхваляваме, Исусе, за това, че ни показа тези факти и за това, че ни гарантира нашите сигурни възнаграждения. Псалмописецът Давид пише:
„Опълчват се земните царе, И управниците се наговарят заедно, Против Господа и против Неговия Помазаник, като казват: Нека разкъсаме връзките им, И нека отхвърлим от себе си въжетата им. Тоя, Който седи на небесата, ще се смее; Господ ще им се поругае. Тогава ще им продума в гнева Си, И в тежкото Си негодувание ще ги смути” (Псалми 2:2-5).

УЖАСНА НАГРАДА ЗА ОНЕЗИ, КОИТО
СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА БОГА

Включете в молитвите си всички онези нещастници, които се противопоставят на Бога, Неговия Син Исус Христос и миропомазаните от Бога, защото ако продължат, ужасната им награда е гарантирана. Ние, подобно на нашия Баща, който е на Небето, и Неговия Син Исус Христос не желаем никой да отиде в Ада. Ето защо учим всички хора да се молят в името на Господ Исус Христос, да изберат Христос за свой личен Спасител и да започнат да вършат добро, като работят за Него, вместо да вършат безполезните дела на неправедността, което води до вечен Ад и проклятие. (Не че ние се молим за дявола или за тези, които са хулили Светия Дух, ние не се молим за тях [I Йоан 5:16]). Нашата църква се разшири и стана много по-силна, както Исус каза, че ще се случи, ако ни преследват. Ако Бог толкова възлюби света, не трябва ли и ние? Това изложение е написано с любов, за да може ценните души да не бъдат мамени повече от Ватиканската секта и от нейните сдружения, да не приемат белега на звяра и да не отидат в Ада.67
Всеки, който разкрива факти за тази сатанинска църква (римокатолическата сатанинска църква) и нейните сдружения, в миналото и до днешен ден, е обявяван за еретик, порочен, опасен, таен, религиозно нетолерантен и т.н. и става жертва на нейните масови кампании за дискредитиране.
Казват също, че се държим параноично по отношение на Ватиканската секта. Нима Ейбрахам Линкълн и Джон Ф. Кенеди са страдали от същата параноя? И милионите хора в днешно време, които са тормозени и преследвани от федералните и държавни агенции на Ватиканската секта, както и онези, които нямат работа и нямат средства за препитание (някои лежат в затворите, защото са били принудени да крадат, за да се нахранят), страдат ли всички те от параноя по отношение на Ватиканската секта?
Заради това изложение римокатолическата сатанинска църква ще се държи сякаш именно тя (от всички хора) е преследваната и ще пита невинно: „Защо се случва това с нас?”, знаейки, че хората, които не подозират какво точно прави, ще й симпатизират. (Аз не симпатизирам на дявола.) Не съм написал Божието слово, а само го проповядвам. Бог не мрази доброто, а мрази само злото.68
Ватиканската секта и нейните служители заслужават Оскар за най-добро изпълнение на невинност и благочестие, както и за гримовете и за костюмите, които правят така, че да прилича на Снежанка. Под благовидния й външен вид обаче се крият гнойни рани. Външно тя се смее сладко и казва: „Обичам те, братко”, но зад костеливия си гръб крие ръцете си, от които капе кръвта на мъчениците.69
Ето един пример за това по какъв начин Ватиканската секта винаги прикрива себе си. Когато вижда, че Втората световна война (друга инквизиция на Ватиканската секта) е загубена, тя бърза да укрие хиляда евреи, за да може след убийството на шест милиона техни сънародници да каже: „Ние укрихме и защитихме евреите; ние обичаме евреите.” Това е истината за стореното от Ватиканската секта.
Като стана дума за „Оскари“, струва си да отбележим, че Ватиканската секта отдавна е във филмовата индустрия.70  Холивуд, повлиян от мощно римокатолическо лоби, ни осигурява филми като: „Песента на Бернадет”, „Вървейки по своя път” и множество вълнуващи филми, възхваляващи тази римокатолическа сатанинска църква. От друга страна, Ватиканската секта подкрепя филми като „Елмер Гантри“, показващи протестантските евангелисти като негодници. Помните ли „Драгнет“ по телевизията? Християнинът винаги е показван с голяма Библия, усмихвайки се, след като е удушил баба си на тавана.71 И винаги свещениците са уважавани, високо платени звезди като Бинг Кросби и Бари Фицжералд. Както виждате, Ватиканската секта ни атакува психологически на много фронтове (лидерът на световната църква и всички световни правителства).
Вживявайки се в ролята си на Снежанка, Ватиканската секта използва собствената си медия, за да рекламира тричасова пропагандна програма на CBS, излъсквайки своя глинен бог, лидерът на сатанинската църква. Сигурен съм, че сцената с омазнените парцали не е била включена в сценария.
Има множество прекрасни хора в римокатолическата сатанинска църква, които не са богати, някои дори са бедни и не търсят висока длъжност. Повечето са много смирени. Тези обикновени хора не осъзнават изобщо миналата и настоящата порочност на римската сатанинска църква, за която им казват, че била църква. Бог познава техните искрени сърца (Той е Богът на нашето сърце) и казва на тези невежи хора: „Излезте от нея, люде Мои” (Откровение 18:4). Затова нека да се молим да го направят скоро.
Мрачно напомняне за главния сатанински бос (папата), който управлява римския бардак и правителствата, които го обличат във власт: царството ти не ще пребъде, така е казал Господ.
„Защото в един час запустя толкова богатство!” (Откровение 18:17).
„И димът й се издига до вечни векове. ” (Откровение 19:3).
„И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби” (Откровение 16:13).
Еврейското духовенство завършва на Голгота;72  никъде в Библията Бог не дава власт на духовниците от Италия, Полша или на други нации, различни от еврейската. От дванадесетте еврейски племена Бог избира свещеници само от племето на Левит.73  Това показва, че Ватиканската секта не се основава на Светото писание и живее в свят на фантазии и престореност. Когато Исус обявява: „Свърши се”, Той става единственият първосвещеник (Йоан 19:30).74
Ватиканската секта иска да се премести от Рим в Ерусалим. На 26 септември, 1973 г., „Хюстън Кроникъл“ докладва, че гладният за политическа власт Хенри Кисинджър помага на тази силна сатанинска църква (Ватиканската секта), предлагайки „Ерусалим да стане международен град, притежаващ контрола върху светите места, като религиозното му управление се предостави на папата.”
Библията никога не споменава чистилището или друго подобно място, но в нея е записано: „И тъй като е определено на човеците веднъж да умрат, а след това настава съд” (Евреи 9:27). Бог казва, че изборът е между Рай и Ад, нищо друго.75  Не можете да си купите ключ за Рая, нито да подкупите Ада.
Никъде в Новия завет не е записано да убиваме хората, които не вярват като нас. Въпреки това, Ватиканската секта нарича такова убийство „свещена война“ и го приема, доказвайки отново, че е напълно дяволска и в противоречие с Библията.
Преди петдесет години, архиепископ Гилрой казва:
„Заради нашия католически контрол върху пощенската служба, пощенският отдел разполага със средствата да проверява местонахождението на определени неримокатолици [еретици] по отношение на движението им и определени ситуации. И докато имаме такива хора на ръководни постове в пощенските служби, които служат на вас, няма защо да се притесняваме, че тайната полиция ще бъде засечена да извършва нерегламентирани действия.”
Имайки предвид тези факти, не е трудно да си обясним защо Пощенската служба понастоящем се опитва да ни отнеме статуса за ползване на пощенски услуги на цени на едро. Те престъпно потискат свободата на речта и свободата на религията, нашите две последни конституционални гаранции, които Ватиканската секта се опитва бързо и тихо да ни отнеме. Държавните и федералните агенции ведно с новинарските медии и съдебната система във всяка държава, следвайки диктата на Рим, ще се опитат да Ви убедят че Тайните на Папата е „изпълнена с омраза” книга и ще Ви информират, че аз съм Ваш враг. Но както апостол Павел посочва, аз задавам въпроса: „Прочее, аз неприятел ли ви станах, понеже постъпвам вярно с вас?” (Галатяни 4:16).
Омраза ли е произнасянето на истината, за да могат хората да се отърват от световното господство под жестокото ръководство на викария на Сатаната с неговите омразни и диктаторски римокатолически принципи, вместо нашата боговдъхновена американска конституция (която е закон в САЩ), така че хората от всички нации да избегнат белега на звяра и адския огън? Исус казва, че произнасянето на истината е любов и ни заповядва да отидем във всички държави, за да проповядваме истината,76  защото Исус отбелязва: „и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.” (Йоан 8:32).
Можете да повярвате на папата или на мен. Разкрих Ви само няколко от неговите тайни. Бог казва, че организацията на папата е първопричина за всички гнусотии на земята. Забележете: не на 99% от тях, а на всяка една.77  Прочетете Библията си – версия на крал Джеймс – и вижте дали Ви казвам истината. Вярвайте на Бог. „Повярвай в Господа, Исуса Христа, и ще се спасиш.” (Деяния 16:31).

Prayer

My LORD and my GOD, have mercy upon my soul, a sinner. 1 I believe that JESUS CHRIST is the SON of the living GOD. 2 I believe that HE died on the cross and shed HIS precious blood for the forgiveness of all my former sins. 3 I believe that GOD raised JESUS from the dead by the power of the HOLY SPIRIT 4 and that HE sits on the right hand of GOD at this moment, hearing my confession of sin and this prayer. 5 I open up the door of my heart, and I invite YOU into my heart, LORD JESUS. 6 Wash all of my filthy sins away in the precious blood that YOU shed in my place on the cross at Calvary. 7 YOU will not turn me away, LORD JESUS; YOU will forgive my sins and save my soul. I know because YOUR WORD, the Bible, says so. 8 YOUR WORD says that YOU will turn no one away, and that includes me. 9 Therefore, I know that YOU have heard me, and I know that YOU have answered me, and I know that I am saved. 10 And I thank YOU, LORD JESUS, for saving my soul, and I will show my thankfulness by doing as YOU command and sin no more.11

After salvation, JESUS said to be baptized, fully submerged in water, in the name of the FATHER, and of the SON, and of the HOLY SPIRIT.12 Diligently study the King James Version Bible, and do what it says until the day you die13

The LORD wants you to tell others of your salvation (Mark 16:15). You can become a distributor of Pastor Tony Alamo’s Gospel literature. We’ll send you literature free of charge. Call or email us for more information. Share this message with someone else.

If you want the world saved, as JESUS commands, then don’t rob GOD of HIS tithes and offerings. GOD said, “Will a man rob GOD? Yet ye have robbed ME. But ye say, Wherein have we robbed THEE? In tithes and offerings. Ye are cursed with a curse: for ye have robbed ME, even this whole nation [and this whole world]. Bring ye all the tithes [a ‘tithe’ is 10% of your gross income] into the storehouse, that there may be meat [Spiritual food] in MINE house [souls saved], and prove ME now herewith, saith the LORD of HOSTS, if I will not open you the windows of Heaven, and pour you out a blessing, that there shall not be room enough to receive it. And I will rebuke the devourer for your sakes, and he shall not destroy the fruits of your ground; neither shall your vine cast her fruit before the time in the field, saith the LORD of HOSTS. And all nations shall call you blessed: for ye shall be a delightsome land, saith the LORD of HOSTS” (Malachi 3:8-12).


Моля, свържете се с нас за повече информация или за литература на други теми, представляващи интерес.

Тони Аламо, Световен пастор, Световна християнска църква на Тони Аламо
P. O. Box 2948
Hollywood, CA 90078

24-часова линия за молитва и информация: (661) 252-5686
Bulgarian Alamo Literature

Световната християнска църква на Тони Аламо ще осигури покрив над главата и необходимите за нормален живот неща
на всички онези, намиращи се в САЩ, които истински желаят да служат на Господ с цялото си сърце, душа, разум и сила.

Служби се провеждат в град Ню Йорк всеки вторник от 20 ч. и на други места всяка вечер. Моля, обадете се на  +1 (908) 937-5723 за информация. ХРАНА СЕ СЕРВИРА СЛЕД ВСЯКА СЛУЖБА

Попитайте за книгата на пастор Аламо, Месията, показваща Христос от Стария завет, разкрит в 333 пророчества.

Участвайте в жътвата на душите като станете дистрибутор на литературата на пастор Аламо. Всички наши публикации и аудиопослания са безплатни, включително изпращането им по пощата.

ТЕЗИ ИЗДАНИЯ СЪДЪРЖАТ ИСТИНСКИЯ ПЛАН ЗА СПАСЕНИЕ (Деяния 4:12).
НЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ, ПРЕДАЙТЕ ГИ НА НЯКОЙ ДРУГ.

Призоваваме онези от Вас, които се намират в други страни, да преведат тези публикации на своя роден език. Ако изготвяте препечатка, моля, включете следното авторско право и регистрация:

 © Авторско право 1983, 2006, 2012, 2013, 2014, 2015 Всички права запазени Световен пастор Тони Аламо  ®Регистрация 1983, 2006, 2012, 2013, 2014, 2015


footnotes:

1. Откр. 17:1-5, 15 return

2. Империализмът на Ватикана през двадесети век (Vatican Imperialism in the Twentieth Century), Авро Манхатън, стр. 167-170 return

3. Империализмът на Ватикана през двадесети век (Vatican Imperialism in the Twentieth Century), Авро Манхатън, стр. 162 return

4. 50 години в „Църквата” на Рим (50 Years in the "Church" of Rome), Чарлз Чиники, стр. 483 (ориг. пълна версия от 1886 г., налична в PDF формат, стр. 342) return

5. Димни екрани (Smoke Screens), Джак Чик, стр. 35 return

6. История на света от християнска перспектива (History of the World in Christian Perspective), Част II, A Beka, 1981, стр. 352 return

7. 50 години в „Църквата” на Рим (50 Years in the "Church" of Rome), Чарлз Чиники, стр. 498, 503 (ориг. пълна версия от 1886 г., налична в PDF формат, стр. 352, 355) return

8. 50 години в „Църквата” на Рим (50 Years in the "Church" of Rome), Чарлз Чиники, стр. 512 (ориг. пълна версия от 1886 г., налична в PDF формат, стр. 361) return

9. САЩ на Ватикана (Vatican USA), Нино Лобело, Тридент Прес, стр. 79, 161-166 return

10. Алманах „Информация, моля“ (Information Please Almanac), 1982, стр. 98 return

11. Димни екрани (Smoke Screens), Джак Чик, стр. 19) return

12. Димни екрани (Smoke Screens), Джак Чик, стр. 35 return

13. Двоен кръст (Double Cross), Чик Публикации return

14. PBS Късно вечерно интервю с Тимъти Лиъри (Late Night Interview with Timothy Leary), юли 1983 г. return

15. 50 години в „Църквата” на Рим (50 Years in the "Church" of Rome), Чарлз Чиники, стр. 510 (ориг. пълна версия от 1886 г., налична в PDF формат, стр. 359) return

16. Бит. Гл. 6-7 return

17. Бит. 19:24-25 return

18. III Царе 15:23 return

19. Милиардите на Ватикана (The Vatican Billions), Авро Манхатън, стр. 214-215 return

20. Милиардите на Ватикана (The Vatican Billions), Авро Манхатън, стр. 182 return

21. До 1987 г. всички комунистически организации бяха освободени от данъци. Сега, заради моите книги, те отмениха статута за освобождаване от данъци за всички комунистически държави. Въпреки това комунистите на Ватикана са дотолкова укрепени в правителството под прикритието на републиканците и демократите, че повече не се нуждаят от освобождаване от данъци. Да не говорим за държавните дарения, които техните „псевдоблаготворителни” групи получават и държавните дарения от милиарди долари на католически училища и други елитни католически комунистически организации. return

22. САЩ на Ватикана (Vatican USA), Нино Лобело, стр. 87 return

23. САЩ на Ватикана (Vatican USA), стр. 79 return

24. САЩ на Ватикана (Vatican USA), Нино Лобело, стр. 45-47 return

25. Дан. гл. 7, 8:23-25, II Сол. 2:3-12, Откр. 12:12-17, гл. 13, 14:8-11, 15:2, 16:13-14, 16, 19, гл. 17, 18, 19:1-3, 11-21, 20:1-4, 7-10 return

26. Пс. 97:10, Римл. 12:9, I Кор. 10:21, II Кор. 6:14-18, Еф. 5:3-12, Яков. 4:4, I Йоан. 1:5-6 return

27. Кризата на църквата и държавата 1050-1300 (The crisis of church and state 1050-1300), Браян Тиърни, Прентис Хол, стр. 49 return

28. Мат. 23:9 return

29. I Петр. 5:8, Откр. 12:11-12 return

30. Мат. 10:7-8, 28:18-20, Марко 16:15-20, Лука 24:46-48, Деян. 1:8-11, 10:38-43, I Кор. 1:17-24, 2:1-5, 9:16-17, Кол. 1:25-29, II Тим. 4:1-2 return

31. История на света (A history of the world), Хю Томас, Харпър-Роу, стр. 498; Германия 1866-1945, Гордън A. Крег, Оксфорд, стр. 84 return

32. Йоил 2:28-32, Мат. 24:3-51, Лука 21:7-36, II Тим. 3:1-5, I Петр. 4:7, Откр. 6:12-17, 14:6 return

33. Мат. 26:28, Римл. 3:22-26, 5:8-21, Кол. 1:13-14, 20-23, Евр. 9:11-14, 10:5-17 return

34. PПр. 15:24, Мат. 3:12, 13:24-30, 37-43, 47-50, 22:13-14, 24:42-44, 48-51, Лука 3:17, 6:19-31, 13:26-28, Откр. 20:11-15 return

35. Откр. 13:15-18, 14:8-11, 15:2, 16:1-2, 19:20, 20:4 return

36. Бит. 3:4-5 return

37. Мат. 25:31-46, Йоан 10:1-16, 26-28 return

38. Мат. 4:3-11, 16:21-23, Откр. 22:18-19 return

39. Еф. 4:27, 6:17, II Сол. 2:14-15, II Тим. 1:13, Тит. 3:10, Евр. 4:12, Як. 4:7 return

40. Ез. 20:21-24, Зах. 7:11-13, Як. 2:10-11, I Йоан. 3:4 return

41. Църква и държава (Church and State), Част 37, № 1, януари 1984, стр. 16 return

42. Империята на Ватикана (The Vatican Empire), Нино Лобело, стр. 68 return

43. Мат. 22:13, 25:30-46, Марко 9:43-44, Лука 3:17, II Сол. 1:1-9, II Петр. 2:4, 9, Откр. 14:10-11 return

44. Ис. 64:4, I Кор. 2:9, Откр. 7:16-17, 21:3-4, 22-27, 22:1-5 return

45. Пс. 103:15-18, Йоан 12:25, Як. 1:9-12, I Йоан. 2:15-17 return

46. Дан. 7:7-11, 23-26, Откр. 14:8, 16:10-11, 17:15-18, гл. 18, 19:20 return

47. Мат. 26:28, Деян. 13:38-39, Евр. 9:22, 26, I Йоан. 1:7 return

48. Римл. 10:14 return

49. Пс. 51:5, Римл. 3:10-12, 23 return

50. Мат. 26:63-64, 27:54, Лука 1:30-33, Йоан 9:35-37, Римл. 1:3-4 return

51. Деян. 4:12, 20:28, Римл. 3:25, I Йоан. 1:7, Откр. 5:9 return

52. Пс. 16:9-10, Мат. 28:5-7, Марко 16:9, 12, 14, Йоан 2:19, 21, 10:17-18, 11:25, Деян. 2:24, 3:15, Римл. 8:11, I Кор. 15:3-7 return

53. Лука 22:69, Деян. 2:25-36, Евр. 10:12-13 return

54. I Кор. 3:16, Откр. 3:20 return

55. Еф. 2:13-22, Евр. 9:22, 13:12, 20-21, I Йоан. 1:7, Откр. 1:5, 7:14 return

56. Мат. 26:28, Деян. 2:21, 4:12, Еф. 1:7, Кол. 1:14 return

57. Мат. 21:22, Йоан 6:35, 37-40, Римл. 10:13 return

58. Евр. 11:6 return

59. Йоан 5:14, 8:11, Римл. 6:4, I Кор. 15:10, Откр. 7:14, 22:14 return

60. Мат. 28:18-20, Йоан 3:5, Деян. 2:38, 19:3-5 return

61. Вт. 4:29, 13:4, 26:16, Исус Нав. 1:8, 22:5, II Тим. 2:15, 3:14-17, Як. 1:22-25, Откр. 3:18 return

62. Откр. 17:1-6, 18:2-3, 23-24 return

63. Мат. 15:18-20, Римл. 1:20-32, I Кор. 6:9-10, 18, 10:8, Еф. 5:5, Евр. 12:16-17, 13:4, Откр. 21:8 return

64. САЩ на Ватикана (Vatican USA), Нино Лобело, стр. 78-79 return

65. Империализмът на Ватикана през двадесети век (Vatican Imperialism in the Twentieth Century), Авро Манхатън, стр. 155 return

66. Документите на Ватикана II (The Documents of Vatican II), Уолтър M. Абът, S.J., стр. 319-331; Империализмът на Ватикана през двадесети век (Vatican Imperialism in the Twentieth Century), Авро Манхатън, стр. 150; Досието Рокфелер (The Rockefeller File), Гари Аллан, глава 6; Никой не се осмелява да го нарече конспирация (Non Dare Call it Conspiracy), Гари Аллан, глава 5; Национална енциклопедия Колие (Colliers National Encyclopedia), 1936, s.v. „Илюминати” Католическа енциклопедия, s.v. „Илюминати” „Инголстад” return

67. Откр. 13:16-18, 14:9-11, 19:20 return

68. Пс. 7:11, 45:6-7, Пр. 8:13, Ам. 5:15, Римл. 1:18, Евр. 1:8-9 return

69. Откр. 17:1-6, гл. 18 return

70. САЩ на Ватикана (Vatican USA), Нино Лобело, стр. 20-21 return

71. Димни екрани (Smoke Screens), Джак Чик, стр. 46 return

72. Ис. 53:7, Марко 15:37-39, Евр. 2:14-18, 3:1-4, 4:14-16, 5:1-6, 7:19-28 return

73. Изх. 28:1, 30:30 return

74. Евр. 2:14-17, 3:1, 4:14-15, 5:5-10, 7:26-28, 9:11-28 return

75. Римл. 2:5-6, 5:18, 14:10-12, II Кор. 5:10, Евр. 9:27, Юда 6, 14-15 return

76. Марко 16:15, Лука 9:60-62, Деян. 10:42, Римл. 10:13-15, I Кор. 1:17-18, II Тим. 4:2 return

77. Откр. 17:3-15, 18, 18:2-13, 23-24 return


Prayer footnotes:

1. Psa. 51:5, Rom. 3:10-12, 23 return

2. Matt. 26:63-64, 27:54, Luke 1:30-33, John 9:35-37, Rom. 1:3-4 return

3. Acts 4:12, 20:28, Rom. 3:25, I John 1:7, Rev. 5:9 return

4. Psa. 16:9-10, Matt. 28:5-7, Mark 16:9, 12, 14, John 2:19, 21, 10:17-18, 11:25, Acts 2:24, 3:15, Rom. 8:11, I Cor. 15:3-7 return

5. Luke 22:69, Acts 2:25-36, Heb. 10:12-13 return

6. I Cor. 3:16, Rev. 3:20 return

7. Eph. 2:13-22, Heb. 9:22, 13:12, 20-21, I John 1:7, Rev. 1:5, 7:14 return

8. Matt. 26:28, Acts 2:21, 4:12, Eph. 1:7, Col. 1:14 return

9. Matt. 21:22, John 6:35, 37-40, Rom. 10:13 return

10. Heb. 11:6 return

11. John 5:14, 8:11, Rom. 6:4, I Cor. 15:10, Rev. 7:14, 22:14 return

12. Matt. 28:18-20, John 3:5, Acts 2:38, 19:3-5 return

13. Deut. 4:29, 13:4, 26:16, Josh. 1:8, 22:5, 2 Tim. 2:15, 3:14-17, James 1:22-25, Rev. 3:18 return