Skip to Content

Tony Alamo Christian Ministries

Tony Alamo Christian Ministries

Macedonian Alamo Literature

ТАЈНИТЕ НА ПАПАТA

НОВО ВАЖНО АЖУРИРАЊЕ ПАПАТА БЕГАЛЕЦ

СВЕДОШТВОТО НА ТОНИ АЛАМО Суви коски 06000

ЈА ИЗВРТУВААТ БОЖЈАТА ВИСТИНА ЗА ДА БИДЕ ЛАГА

СВЕТСКИОТ СОВЕТ 21800

ЕДИНСТВЕНИОТ ИЗЛЕЗ 20500

ЖЕНАТА НА ЛОТ 20300

ТРИ НЕУСПЕШНИ ОБИДИ ЗА СОБОРУВАЊЕ НА БОГА 20100

НЕ ПОСТОИ ПАЛЕСТИНА 19200
message only

БОЖИЌ Е СПАСЕНИЕ 18800

ДАЛИ БОГ ДОЗВОЛУВА ЖЕНАТА ДА АБОРТИРА ДОКОЛКУ ТАА Е ЖРТВА НА СИЛУВАЊЕ? 18700

НАДМОЌНА ЗЛОБНОСТ 18000

ЧУДА ГОРЕ НА НЕБОТО И ЗНАЦИ ДОЛУ НА ЗЕМЈАТА 17600

ОГНЕНИ КОЧИИ 17500

АРМИЈАТА И ВОЗДУХОПЛОВНИТЕ СИЛИ НА БОГА (НАБЉУДУВАЧИТЕ) 17400

САМОУБИСТВОТО Е ГРЕВ 16600

Никогаш не земајте го знакот на ѕверот или вечно ќе жалите за тоа 16100

ДРУГИТЕ ДЕЦА НА МАРИЈА Кои ги имаше многу на број 15200

ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕПОЗНАЕ КОГА ГОСПОД СЕ ВРАЌА НА ЗЕМЈАТА 14600

ДА ГО ИМАШ ХРИСТОС ВО СЕБЕ 12700

Сведоштво за излекување

Зависник (Преземено од Фејсбук)

Краток преглед на радио програмата „Истражувачки журнал“ со Грег Антони, на радио станицата „Прв aмандман“Pastors Tony and Susan Alamo
To request CD's, cassette tapes, The Messiah Book, and literature for distribution
e-mail:
Tony Alamo Christian Ministries

or write:
Tony Alamo Christian Ministries Worldwide
P. O. Box 2948
Hollywood, CA 90078 U.S.A.

Twenty-four hour prayer and information line: 661-252-5686